4 Ağustos 2024

AĞUSTOSUN DÖRDÜ - 2024

 Temmuzu bitirdik en sonunda. Sıcaklıkların biraz insani boyuta inmesi açısından ağustostan çok umutluydum diye mi yoksa yüzde yüzlere yaklaşan nem azaldı diye mi bilmiyorum ama ağustos, temmuz kadar sıcak ve bunaltıcı gelmiyor bana. Çok mutluyum. Hatta dün sabah ciddi anlamda üşüdüm ve çok sevindim. 

  İnstagram'a ulaşımın zorla engellenmesine kızdım ve buna karşıyım. Halbuki son zamanlarda doğru düzgün girmiyordum bile ama olsun. Ben çok kullanmasam da orada olduğunu bilmek güzeldi ve kimse kimsenin bu tarz özgürlüklerini kısıtlamamalı. Nokta!

  Kitap okuyorum bunlar dışında. Evle ilgileniyorum. Günler geçip gidiyor. Kaç gündür kaytarmış, yazmamıştım. Bu küçük bir giriş olsun. 

   Görüşmek üzere...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba Burcu Hanım bu günlük yazılarınız bize de iyi geldi haber verip teşekkür edeyim istedim. Blogların yeri hep ayrı🥰 diğer taraftan insta ya gelen kısıtlama ozgurluklerın kısıtlanması olarak evet kötü oldu kendi adıma bir çok şeyi oradan araştırıp buldum çocuklarım için kurs kendim için spor yeri vb olarak verimliydi. Obur taraftan insanları kitaplardan bloglardan ve hatta gerçek hayattan kopardığını düşünüyorum çevremde ki pek çok kişinin aile düzeni bozuldu maddi manevi gördüğüm. Bir şekilde insanlar bir kendilerine gelir diye umuyorum bunlar benim kendi düşüncem ve dileklerin tabii☺️ sizinle de paylaşmak istedim sevgiler ben Ceren

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Merhaba Ceren Hanım,
Güzel yorumunuz, günlük yazılarım için teşekkürünüz, yeni bir ses, bir nefes olmanız beni çok mutlu etti. İyi ki yorum yazmışsınız. İyi ki varsınız. Asıl ben teşekkür ediyorum zaman ayırıp bana yorum yaptığınız için :O).

İnstagram'a son zamanlarda ancak iki üç günde bir beş on dakika bakıyordum ama kapandığından beri sürekli giresim var ve beş dakikada bir açılmış mı diye bakıyorum. Elimden gidince çok özledim ben onu :). Daha öncesinde şunu fark ettim ben, bir şey yapasım yoksa İnstagram ya da Facebook ya da oyun, tv, ne olduğu fark etmiyor takılıp kalıyorum. Bulaşıkları makineye koymam gerekiyorsa mesela o hiç takılmadığım İnstagram'da saatler geçiresim geliyor ve oradan oraya gezerek rahatça zaman harcıyorum da çok heyecanlı bir kitap okuyorsam günlerce aklıma gelmediği de oluyor. Bu tarz şeyler canım bir şey yapmak istemediğinde ilk kendimi attığım yer oluyor. Aile düzenimizden ve sosyal ilişkilerimizden çok şey götürdüğü noktasında size katılıyorum. Benim okuduğum kitapları yazdığım bir hesabım vardı mesela, çok işime yarıyordu. Her yıl kaç kitap okuduğuma, neyi ne zaman okuduğuma, sevip sevmediğime bakıyordum. Artık blogda da yazacağım kitapları. İnstagram açılsa da blogta da yer alsın. Yedek olsun diye.