16 Şubat 2013

ZAMAN YOLCUSUNUN KARISI



İki sene önce almış, okumuş ve beğenmiştim. Az önce ikinciye bitirdim kitabı. İlk seferde atladığım ayrıntıları yakalamış oldum. Yine büyük keyif verdi bana.

Bilim kurgu seviyorum ve fantastik edebiyat. Bilim kurgu biraz daha fazla seviyorum hatta galiba.

Filmi de var bu kitabın. Çekilmiş. Bir ara biraz izlemiştim ama kitabı gibi değil.

Tavsiyemdir. Filmini izlemeden önce mutlaka kitabını okuyun :O)...

4 yorum:

tontontombo dedi ki...

Sevgili Burcu, yıllardır kütüphanemde dururdu"geri döneceksin".Geçenlerde kitap ararken elime geçti ve senin bu yazarın kitaplarını defalarca okuduğun aklıma geldi, otobüste, işyerinde , heryerde elimde 3 gündür:) Bende sevdiğim kitapları 3-4 -5 sefer okurum.Sana tavsiye Sidney Sheldon "Hırs ve Pişmanlık" okumadıysan hemen al, ben en az 10 kez okumuşumdur inanki. Sevgilerimle
tt tombo

pınar dedi ki...

kitabı olduğunu bilmeden filmini izlemiştim. uzun zamandır okumak istediğim bir kitap.senin de tavsiyenle ilk fırsatta almam lazım burcu.

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Tontontombo,

Hırs ve Pişmanlık'a baktım internetten, not ettim, ilk fırsatta alacağım. Geri Döneceksin'i bitirdiğinde de yorumunu yazarsan sevinirim. Binchy bende neredeyse tedavi edici bir etki yapıyor. Tüm dünyada aslında aynı sorunların yaşandığını ve her şeyin mutlaka bir çözümü olduğunu ya da ölüm, ayrılık gibi durumlarda bile her şeyin bitmediğini hatırlamama yardımcı oluyor.

Buraya yazdığım kitap yorumlarımın bir şekilde işe yaramasına da çok seviniyorum :O).

Sevgiler...

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Pınar,

Kitapların filmleri bana genelde aynı doyumu vermiyor. Bazen filmi olduğunu bilsem bile kitabı okumadan filmini izlemiyorum, bazen de kitabı okuyup çok sevdiysem filmini hiç izlemiyorum :O).

Sevgiler...