16 Şubat 2013

AŞKI YARIN YAŞAYACAKSIN

Yine Maeve Binchy, yine sevdiklerimden...

Dönem dönem belli bir sırayla okuyorum Binchy favorilerimi ve bu son sıradaki kitap oluyor genelde.

Sonra bir süre ara veriyorum Binchy okumaya.

Yeni kitabı çıksa ne güzel olurdu...

Tavsiyemdir... Siz de okuyun...


8 yorum:

pınar dedi ki...

maeve binchy'nin öldüğünü duymuştum burcu. o yüzden yeni kitap beklemiyordum artık. ama geçenlerde idefix'te dönüş yolculuğu diye bir kitabına rastladım. yeni sanırım. en kısa zamanda alıp okumak için sabırsızlanıyorum.

Adsız dedi ki...

tavsiyemdir)))çok güldüm.kimsiniz??))

Asortik Krep dedi ki...

Ben sadece bir tane okudum.. :) Restaurantta geçen..

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Pınar,
Binchy ölmüş bile olsa tüm eserlerinin henüz çevrilmediğini düşündüğümden yeni kitap bekliyorum ben aslında:O). Ama kaç eseri var, gerçekten hepsi çevrildi mi, daha var mı gibi konularda da araştırma yapmadım açıkçası...Sevgiler...

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Adsız, asıl sen kimsin sorusunu bir yana koyuyorum aklında olsun...

BEN O KİTABIN YAZILMA SEBEBİYİM. Benim gibi okurlar için yazılıyor o kitaplar. Yazarlar eğer ki kitapları okunsun ve yorumda bulunulsun istemeseydi, yayınlatma zahmetine katlanmazlardı. Yazıp yazıp bir kenara koyarlardı. Ayrıca tabi ki fikrimi söyleyeceğim ve tabi ki istersem tavsiye edeceğim, istemezsem etmeyeceğim. Burası, bu blog tamamen bu amaçla var. Ben canım ne isterse yazayım diye. Tavsiyeleri de sadece gazeteciler, yazarlar, edebiyatçılar yapabilir şeklinde bir kanun ya da kural yok. Herkes kadar benim de fikrimi söylemeye hakkım var.

Ayrıca sana bir şey söyleyeceğim, çok şaşıracaksın: Senin gibi ancak bir başkasına sataşarak,haddini bilmeden kendine laf söyleterek var olma çabaları gösterenlerin dışında, normal insanlar bu yazıları okuyor ve akıllarını kullanarak alıp almama, okuyup okumama kararlarını kendileri verebiliyorlar. Sırf sen başkalarının yönlendirmeleri üzerinden hayatını yaşıyorsun diye, herkesi öyle zannetme:O).

Son sözüm de şu, normalde adsız yorumları yayınlamıyorum. Canım istemezse ya da seninle alay etmeye falan vaktim yoksa bundan sonrakileri de yayınlamayacağım. Bu genel bir cevap olsun istedim. Hoş, senin kadar şuursuzu az bulunur ama yine de dursun bu cevabım bir kenarda...

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Asortik, büyük bir kayıp bence bir an önce diğerlerini de tamamlamalıyız ve sen özellikle benim favorilerim olan beş tanesini okumalısın.

Öncelikle hemen bir adet Yalnız Kadınlar Sokağı ya da Geri Döneceksin edinmeni istiyorum...

Diğerlerini de ayrıca yazacağım sana daha sonra...

Asortik Krep dedi ki...

Okuyacağım tatlım.

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Asortik, buralara gelebilseydin, beraber alırdık kitapçıdan...