18 Mart 2012

Bir Yumak Mutluluk

Geçen cumartesi aldığım, pazar sabahı bitirdiğim. En az ilki kadar sevdiğim. Üçüncüsü çıkarsa yine aynı zevkle okuyacağım. Kitap:O).

Mutlu sonla biten hikayeleri seviyorum. Kahramanların mutlu olması, bana da mutluluk veriyor. Umut aşılıyor. "Aslında hayat güzelmiş!" düşüncelerimi pekiştiriyor. Tüm bunları hissetmemi sağladığı için bu kitabı da sevdim.

Rahat da okunuyor. Kalın ama çabuk bitiyor.

Tavsiyemdir.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Küçük Mucizeler Dükkanı'nı reklamını çok görmüştüm ama sende okuduktan sonra bende aldım okudum iki günde. İkincisini de iki günde okudum hemen peşinden. Tara Sokağı'nı sende gördüm okudum. Kitap zevklerimiz uyuyor. Bende bu arada klasiklerimi tekrar okuyorum. Uğultulu Tepeler, Madam Bovary çok kalın olmalarına rağmen çarçabuk bitti. Okuduklarımı tekrar okuyacağım hiç aklıma gelmezdi.

Gazel

serpil dedi ki...

Kitap kapakları da çok güzel, ben de 1. kitabı okuyorum şu anda.
Burcu 3. kitap ta çıkmış :
http://www.dr.com.tr/Kitap/Bahcemde-Yeseren-Umutlar/Debbie-Macomber/Edebiyat/Roman/Dunya-Roman/urunno=0000000391476

Kırmızı pabuçlar dedi ki...

birincisini bende çok sevmiştim.kafa dağıtmak için süper bir kitap bununda yarısına geldim;bu arada cuma günü kitapçıda yazarın yeni kitabını gördüm bahçemde yeşeren umutlar :)

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Gazel, kitap zevklerimizin benzer olması beni mutlu etti:O). Klasiklerden Suç ve Ceza'yı okumak istiyorum ben tekrar. Güzel bir çevirisini bulur bulmaz alacağım. En son okuduğumda lisedeydim. Zamanı geldi bence.

Serpil, sırf kapakları için bile alabilirim bu kitapları, güzel bir noktaya değinmişsin. Okurken her kapattığımda kapağına bakıyordum, ya da elime aldığımda okumaya başlamadan önce kapağını tekrar inceliyordum:O).

Pasaklı Sali'nin mikseri, üçüncü kitabı da aldım. Okumaya başladım. AmA O arada başka bir kitap alınca yarım bıraktım öteki kitaba geçtim:O).

Devastator Usta dedi ki...

ilkini okumuş beğenmiş ama o kadar da fazla sevmemiştim ama bu ikincisi hoşuma gitti. sevgiler