20 Eylül 2011

KÜÇÜK MUCİZELER DÜKKANI

En son okuduğum kitap. Bunu bitirdikten sonra başkasına başlamadım zaten. Hem şu an okumaya heveslendiğim başka kitap olmadığından, hem de her akşam kendimi kaptırıp saatlerce okuyunca ev işlerine zamanım kalmadığından.

Debbie Macomber'in başka kitabı var mı bilmiyorum. Ben ilk defa okudum. Anlatımı hoştu. Kitap da güzeldi. Sonuna yazar bir bölüm eklemiş, o hoşuma gitmedi sadece. Gereksiz buldum. O olmasa da olurmuş, hatta daha güzel olurmuş. Biraz sabun köpüğü tarzı, aklı meşgul etmeyecek, zevk almak için okunacak bir kitap. Yolda, otobüste, bankada sıra beklerken rahat okunacak türden.

Okuyacak bu tarz kitap arayanlara rahatlıkla tavsiye edebilirim. Sonunun bence yüzde yüz mutlulukla bitmesi de pozitif sonlu kitap sevenlere ayrı bir güzellik sunuyor.

10 yorum:

LaMa dedi ki...

ben de dun gece bitirdim elimdekini, Harlan Coben'in Live Wire, Turkce'si var mi bilmiyorum,bulamadim.
bir sonraki bu kitap olabilir, hemen bakayim kutphanede var mi...
oneri icin tesekkurler

pınar dedi ki...

tam da merak ederek edinmeyi düşündüğüm kitap burcu:) yorumunu yazmana sevindim.

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Lama,
okuduktan sonra sen de yorumunu paylaşırsan sevinirim:O).

Pınar, ben de aynen böyle bazen kitaplar hakkında yorum aradığımdan, kendim uygulamaya karar verdim:O). Sevgiler...

LaMa dedi ki...

Kitabi okudum ama su an farkettigim uzere, yazarin baska bir kitabi, buyuk ihtimala ayni seriden daha yeni bir kitabi "Summer on Blossom Street" adli kitabini okudum.
Yuncu dukkanindan Lydia var basrolde,sizde de var miydi?
cok pozitif bir kitap ve %100 mutlu son, biraz abarti buldum:) Polyanna kokuyor:)
Oneri icin tesekkurler

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Lama sanki sizin kitapla benim kitap aynı gibi geldi bana:O). Bizim kitabın çevrilmiş ismi orijinalle aynı değil sanki bence. Üşünmesem kalkıp kitabın kapağına bakacağım ya da daha kolayını yapıp netten arama yapabilirim ama ikisi de çok zor geldi bana nedense şu an:O). varsayımda bulunup doğruluğuna yüzde yüz inanmak daha kolaymış gibi:O).

LaMa dedi ki...

:) ben de normalde ussengecim ama bunu merak ettigim icin usenmemistim, farkli iki kitap... Ama icerik, cogu kahraman ve pozitiflik :) ayni

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Lama, ikisi birbirinin devamı gibi mi acaba?Eğer öyleyse hangisi bir, hangisi iki merak ettim:O)

cenebaz dedi ki...

Burcu, tavsiyen üzerine bu kitabı anneme aldım. Bu aralar biraz böyle mutluluk kokan kitaplar okumak istiyordu o da. İyi gelecek ona. Bu arada LaMa ile yazışmalarınızı okuyunca araştırdım. Yazarın Blossom Street serisi var ve 7 tane kitap görünüyor. Senin aldığın (benim de ) "The shop on Blossom Street". Diğerleri için www.debbiemacomber.com'a bakabilirsin. Ama Türkçe'ye hangileri çevrilmiş, ona bakmadım.

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Çenebaz,
annenin beğeneceğine inanıyorum bu kitabı.
Bu kitabın satışları şu an ne durumda bilemiyorum ama bence ilgi görecektir. Ve serinin diğer kitapları da zamanla çevrilecektir Türkçe'ye, daha çevrilmediyse bile. Diğer kitaplar çevrilse ben alırım mesela:O). Sevgiler..

Adsız dedi ki...

serinin devamı hazırlanıyor çok kısa zamanda Türk okurunun beğenisine sunulacak...