6 Eylül 2011

Kış Bahçesi

En son aldığım kitap. Ama bitireli çok oldu, o yüzden en son okuduğum değil...
Bu kitabı ne zamandır görüyordum ama bende çerezlik bir romantik hikaye izlenimi oluşturduğundan almak için acele etmiyordum. Her kitapçıya gidişimde elime alıp, inceleyip, geri bırakıyordum. Sonra geçenlerde kocamla kitaplara bakarken, içine göz atıp, arkasını okuyup, karar veremediğimi görünce alsana dedi. Eh, ben de bu sefer artık geri çevirmedim teklifi...
İyi ki almışım. İyi ki okumuşum. Başlarda biraz "Bu muydu yani!" etkisi oluyor. Hikaye gelişene kadar vasat gibi geliyor ama bir noktadan sonra dehşet içinde ve merakla okudum diyebilirim. Çerezlik bir romantik kitap değilmiş.
Yazarın bir kitabı daha varmış. Yorumlardan onun da çok güzel olduğunu okudum ama ne rastladım, ne gördüm. Denk geldiğimde onu da alacağım.
Konusunu her yerde rahatlıkla bulabileceğinizden burada tekrar yazmıyorum. Okumanızı kesinlikle öneriyorum.

7 yorum:

Asortik Krep dedi ki...

Diğer kitabın adını yazsana..

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Adını çıkaramadım şimdi ama görsem kesin tanırım:O)

Oglak Kizlari dedi ki...

Burcuuuuu, ben geldim yine.
nasılsın. herşey nasıl. Oglun, kocan, Çanakkale, Avon.
baak hiçbişiii unutmadıım.

Sanal dostuna yeniden kavuşan anne Çiğdem

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Çiğdem, hoş geldin:O). Seni çok özlemiştim...

Sen burada yokken ben Çanakkale'den, İstanbul'a annemlerin yanına taşındım. Bir buçuk sene onlarla oturduktan sonra geçen ay kendi evimize çıktık. Onların iki sokak aşağısında. Artık fahri Çanakkaleli, daimi Büyükçekmeceliyim:O).
Oğlum iyi, beşinci sınıfa başlayacak bu sene, kocam da iyi, evde şu sıralar. Yarın ben çalışmaya başlayacağım, o çocukla ilgilenecek:O)

pınar dedi ki...

diğer kitabı ateşböceği yolu. hararetle tavsiye ederim burcu. onu çok sevdiğimden ben de ne zamandır bu kitabı almak istiyordum, fırsat olmadı. ama çok merak ediyorum. ayrıca diğer posttaki maeve binchy yazına bütün kalbimle katılıyorum:)
son olarak, yeni işin hayırlı olsun.

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Pınar, yazıda da yazdığım gibi bu kitap hep gözümün önündeydi ama Ateşböceği Yolu'nu bir kere bile görmedim. Ama ilk fırsatta alacağım. Ben de onu merak ediyorum. Güzel diyorlar. Maeve Binchy'nin eski kitapları Çanakkale'de kolilerleydi. Onlara tekrar kavuştuğumdan hepsini teker teker yeniden okuyorum... İş için de teşekkür ederim:O). Sevgiler...

Oglak Kizlari dedi ki...

Burcu,

Çok sevindim. Evdeki mutluluk, anlaşma işte huzur budur.

Nazar değmesin. Maşallah.
5 e başlamak üff... maşallah.

Benim kız da neredeyse 5. Vakit bulunca beklerim blog uma ve bana.
Yerim Maltepe, öbür uçtayız gerçi ama olsun.

Neşeli anne Çiğdem